Schermafbeelding 2022-02-07 om 22.18.26

Judas

Deo et Arti speelt:

“Judas”

JUDAS, is een psychologische theaterthriller van Sophie Kassies, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder.

Jarenlang terroriseert de beruchte crimineel Willem Holleeder zijn omgeving, vrienden en familie. Om hier een einde aan te maken, en in een poging te ontsnappen aan de voortdurende tirannie, leggen Astrid en haar zus Sonja belastende verklaringen af tegen hun broer. Aangezien Willem dreigt het er niet bij te laten zitten besluit Astrid haar verhaal op te tekenen, als testament, omdat ze nooit zeker is of ze de volgende dag wel haalt.

In de theatervoorstelling wordt dit verhaal verteld vanuit het perspectief van de belangrijke vrouwen in het leven van Holleeder: zijn zussen, zijn moeder en zijn nichtje.

JUDAS  is het aangrijpende relaas van vier krachtige vrouwen die dagelijks leven in de schaduw van de angst voor de dood. Tussen deze dreiging en de dagelijkse beslommeringen door proberen ze hun onderlinge relaties goed te houden en zelf staande te blijven.

JUDAS, een indringende voorstelling over de zoektocht van vier moedige vrouwen naar een normaal bestaan in tijden van liefde, dood en verraad.

Speeldata

Data gewijzigd
Donderdag 10 maart 20.15 uur
Vrijdag 11 maart 20.15 uur
Zaterdag 12 maart 20.15 uur

Prijs

€ 15,00

Bijwonen van de voorstelling

Reserveren is noodzakelijk via onderstaande link of telefonisch op 06-438 66 771

Gesponsord door

Regie

Johan Verheij

Spel

Chantal Boone
Dean van Koningsveld
Inge van Mondfrans
Maxime Stoop

Productie assistent

Liesbeth Bakker

Techniek

Pim Stikkelorum

Kleding

Ingrid van Proosdij

Decor

Toon Wortel / Wim Kroes

Grime

Ontwerp flyer/poster

Mischa Zegers Veeckens / Foto Lonneke Boots