Foto Mijn man 2

Eenakteravond

Deo et Arti speelt een drietal eenakters:

“Red mij niet” van Alwin Grijseels, regie: Liesbeth Bakker

Jos ziet zijn leven stukje bij beetje verdwijnen in een uitzichtloos bestaan. Hij raakt geïnspireerd door liedjes over het leven. Het échte leven. Hij pakt zijn spullen, kust zijn vrouw vaarwel en vertrekt…. …….Tenminste, dat was het plan. Een uur later is Jos niet veel verder gekomen dan dit bankje, aan de kant van de Eem. En daar treft hij Menno; een enthousiaste jongen met een gepakte rugzak vol avonturen, letterlijk én figuurlijk. Hij blijkt net terug te komen van zijn levensreis, nu vijf jaar geleden. Jos en Menno raken in gesprek.
Wat heeft Menno die vijf jaren opgeleverd? En waarvoor is Jos eigenlijk op de vlucht? We zien een zoektocht van twee manen met dezelfde dromen en idealen. Ze lijken meer en meer in elkaar op te gaan. Vreemd……? Toeval…?
‘Red mij niet’ gaat over keuzes maken in het leven en in de liefde. Voor iedereen die gered wil worden, maar toch weer niet.

“Tilde en haar Moeder” van Jibbe Willems, regie: Ruud Fecken

De succesvolle Tilde had liever wees willen zijn. Maar sinds haar vader is gecremeerd – zij is dus al halverwege – zit zij met haar moeder opgescheept. Tilde woont groot. Toch verstikt haar aanwezigheid haar. Er zit dus maar één ding op: zij moet haar de deur uit zetten, voordat ze onder haar huid kruipt. Een dochter en een moeder in een benauwd gevecht om liefde.

“Mijn man” van Youp van het Hek, regie: Angelique Scherpenzeel

Twee vriendinnen zitten op een hete zomeravond in een tuintje. Van de derde fles wijn is de bodem in zicht, de frustraties over dertig jaar huwelijk komen los. De Henk van de ene vrouw is al even onbehouwen als de Henk van de andere vrouw. Zo sprankelend en veelbelovend als het huwelijk dertig jaar geleden begon, zo ingedut is het nu. Deze troosteloze huwelijken, één van de ‘topdriethema’s’ van Van ‘t Hek, zorgen voor humor en de nodige hilariteit.

 

Speeldata

Toegang tot het theater is vanwege de huidige corona situatie alleen mogelijk met een geldige QR-code. Deze, inclusief identificatie, zal bij de kassa worden gecontroleerd.
.
Vrijdag 15 oktober, aanvang 20:15 uur
Zaterdag 16 oktober, aanvang 20:15 uur
Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:15 uur
Zaterdag 23 oktober, aanvang 20:15 uur
Vrijdag 29 oktober, aanvang 20:15 uur (uitverkocht)
Zaterdag 30 oktober, aanvang 20:15 uur (uitverkocht)

Prijs

€ 12,50

Bijwonen van de voorstelling

Reserveren is noodzakelijk via onderstaande link of telefonisch op 06-438 66 771

Gesponsord door

-

Regie

Liesbeth Bakker, Ruud Fecken en Angelique Scherpenzeel

Spel

Red mij niet
– Kasper Haas
– Berry Ruisendaal

Tilde en haar moeder
– Colette van Dijk
– Elyse Fakkeldij

Mijn man
– Annemiek Dombroek
– Marjo van der Wardt
– Clifford Zegers Veeckens

Productie assistent

-

Techniek

-

Kleding

-

Decor

-

Grime

-

Ontwerp flyer/poster

Mischa Zegers Veeckens