Toneelvereniging Deo et Arti

Deo et Arti is een toneelvereniging met een rijk verleden en een actief heden. De club is opgericht in 1945 en heeft altijd een plaats gehad in de Eemnesser samenleving. Inmiddels heeft de vereniging ruim 60 leden die actief zijn met het maken van toneelvoorstellingen voor volwassenen en kinderen en die deelnemen aan evenementen in het dorp als Koningsdag en de Sinterklaasoptocht.
Volwassenen kunnen bij Deo et Arti toneelspelen, grimeren, decorbouwen of regisseren en voor de jeugd zijn drie leeftijdsgroepen ingericht waar jongeren kunnen kennismaken met toneel en toewerken naar hun eigen voorstellingen.

Met De Hasselbak heeft Deo et Arti sinds 2008 een eigen theater met 46 stoelen en voorzien van een moderne licht- en geluidsinstallatie. Voor een amateurvereniging is dit een unieke situatie waar we enorm trots op zijn.
Kom eens kijken bij een van onze voorstellingen en geniet van ons theater. Wie weet verwelkomen we je dan als lid of donateur. Of gewoon als bezoeker van onze voorstellingen. Dat kan natuurlijk ook.

dienstlift-001

Bestuur

Deo et Arti

Voorzitter

Clifford Zegers Veeckens
Tevens voorzitter Commissie Artistieke Zaken

Telefoonnummer:

06 22756751

Deo et Arti

Penningmeester

Wim Kroes

Telefoonnummer:

06 13037462

Deo et Arti

Secretaris

Annemiek Dombroek

Telefoonnummer:

06-30452078

Deo et Arti

Algemeen bestuurslid

Angelique Scherpenzeel - Zegers Veeckens
Tevens voorzitter Commissie Communicatie & sponsoring

Telefoonnummer:

06 23355798