Programma Theater de Hasselbak - 2020/2021

speciale update i.v.m. het corona virus

Vanwege de corona situatie is het speelschema in discussie.

We verwachten binnenkort meer duidelijkheid.

Zaterdag 2 oktober 2021

Prijs €15,00

Genre: one woman show/ cabaretesk theater
Aanvang: 20:15 uur
Duur : 50 minuten

Angelique Dorrestijn

schoon

Schoon

een humoristische en pijnlijke voorstelling over de impact op je leven wanneer de kanker voorbij is.

 

Hoera….schoon…. kankervrij….   je kan weer verder met je leven. Been there, done that. En door. Maar terwijl actrice Angelique Dorrestijn weer in de sneltrein van haar leven probeert te stappen, heeft zij het gevoel dat alles anders is maar toch ook hetzelfde.  Als een soort manische orkaan probeert ze met enige nuchterheid en een big smile haar leven weer op te pakken en gelukkig te zijn. Want zij leeft. She’s the lucky one. Be happy, toch? Maar hoe doe je dat als je net met 180 km keihard tegen een muur aan bent geknald?

 

SCHOON is een licht humoristsiche theatersolo waarbij de actrice je in hoog tempo meeneemt in allerlei hoofdstukken van haar leven en zichzelf al worstelend opnieuw probeert uit te vinden na 2 rondes kanker.

In samenwerking met het Huis van Eemnes:

In verband met de corona situatie zijn de voorstellingen voor december afgelast. Er wordt gekeken naar nieuwe speeldata en zodra er meer bekend is wordt dit gemeld.

Reserveren via de website van het Huis van Eemnes

Blind Dates

van Robbert Jan Proos
 
Een lieve, leuke en aandoenlijke komedie die compleet en schaamteloos gebaseerd is op het populaire televisieprogramma. In een restaurant is het ‘blind date night’. De gastvrouw is zelf een succesloze serial dater, de barman/vrouw is al tien jaar getrouwd en de zes gasten… Die hebben allemaal hun eigen verhaal.

Zin in een avond spraakmakend toneel onder het genot van een hapje en een drankje in een andere setting dan de standaard, kom dan kijken naar Blind dates!

 

Voorstellingen in het Huis van Eemnes

De eerder gemelde speeldata in het Huis van Eemnes zijn vanwege de corona maatregelen vervallen, er wordt gekeken naar nieuwe speeldata en zodra er meer bekend is wordt dit gemeld.

 

Prijs: € 15,00

Reserveren via de website van het Huis van Eemnes

Judas

JUDAS, is een psychologische theaterthriller gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder.

 

In de theatervoorstelling wordt dit verhaal verteld vanuit het perspectief van de belangrijke vrouwen in het leven van Holleeder: zijn zussen, zijn moeder en zijn nichtje.

 

 JUDAS  is het aangrijpende relaas van vier krachtige vrouwen die dagelijks leven in de schaduw van de angst voor de dood. Tussen deze dreiging en de dagelijkse beslommeringen door proberen ze hun onderlinge relaties goed te houden en zelf staande te blijven.

 

JUDAS, een indringende voorstelling over de zoektocht van vier moedige vrouwen naar een normaal bestaan in tijden van liefde, dood en verraad.

Vanwege de coronasituatie zijn de voorstellingen in februari/maart afgelast. Er wordt gekeken naar nieuwe mogelijkheden

 

Prijs: € 7,50

Red mij niet

Jos ziet zijn leven stukje bij beetje verdwijnen in een uitzichtloos bestaan. Hij raakt geïnspireerd door liedjes over het leven. Het échte leven. Hij pakt zijn spullen, kust zijn vrouw vaarwel en vertrekt….
…….Tenminste, dat was het plan. Een uur later is Jos niet veel verder gekomen dan dit bankje, aan de kant van de Eem. En daar treft hij Menno; een enthousiaste jongen met een gepakte rugzak vol avonturen, letterlijk én figuurlijk. Hij blijkt net terug te komen van zijn levensreis, nu vijf jaar geleden. Jos en Menno raken in gesprek.

Vanwege de coronasituatie zijn de voorstellingen in februari/maart afgelast. Er wordt gekeken naar nieuwe mogelijkheden

Prijs: € 7,50

De gelaarsde Poes

Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn poes. Samen gaan ze op pad. Ze trekken door een vreemd land, op zoek naar eten en werk. Door de slimme streken van poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en krijgen ze een plek aan het hof.


Maar dan komen de vragen. Is alles wel zo mooi als het lijkt? Is de prinses zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

Vrijdag 11 februari 2022

Prijs €15,00

Genre: Muzikaal Cabaret

Arno van der Heyden

Geen 18 meer

Wijsheid komt met de jaren. Maar wat ís wijsheid? Werkelijkheid of verlangen… wat wijst ons de weg?

Dit onderzoekt Arno in Geen 18 meer. Zijn eigen onbezorgde jonge jaren, de zorgzame oude dag van zijn ouders, de onverwachte klop op de deur… Via de bochten in zijn brein krijgt Arno toegang tot de krochten van zijn ziel.

Een openhartige vertelling, met juweeltjes van liedjes, naar de waarde van het leven. Met als conclusie; hij is geen 18 meer.